Intensive hold

Kørekort med fart på

Køreskolens største succes indtil dato er de intensive kurser. Afsæt to weekender og ugen i mellem – det svarer til en uges ferie. Så gør vi dig klar til teoriprøven. Går alt godt, kan du have MC-kortet i hånden på få uger – afhængigt af, hvor hurtigt politiet kan tage dig til køreprøve.

Alle på holdet er målrettede mod at få kørekortet hurtigt og effektivt. Vores erfaring er, at der opstår et godt fællesskab på holdet og at man støtter og hjælper hinanden.

Op på motorcyklen

Allerede den første dag kan du være i sadlen. Med cirka 5 timer i dagtimerne gennemgår vi stoffet frem til teoriprøven. Når teorien er bestået mangler kun undervisning på køreteknisk anlæg og selve den praktiske køreprøve. Sådan!

Der er mellem 5 og 8 elever pr. hold. De fleste har næsten altid bilkørekort og erfaring fra trafikken. Gennemsnitsalderen er højere end på de almindelige aften- og eftermiddagshold. Og der bliver snakket en masse om motorcykler 🙂

11 dage +3

De 11 intensive dage tager vi fra mandag til torsdag ugen efter. Bagefter skal du til teoriprøve. Når teoriprøven er bestået, venter:

1. Køreteknisk anlæg – en spændende dag med øvelser på bane, hvor du også prøver at køre med sidevogn
  2. De sidste teori
  3. Træning til praktisk prøve
  4. Øve viden om motorcyklens teknik
  5. Kørsel lige inden prøven
  6. Køreprøven

Papirarbejdet

Følgende papirer skal afleveres til Borgerservice:

• Lægeattest fra egen læge, husk pasfoto til dit nye kørekort
  • Fotokopi af sygesikring og kørekort
  • Ansøgning (fås på køreskolen)
  • Førstehjælpsbevis (kun hvis du ikke har kørekort i forvejen)

Lægeattesten er lovpligtig ved enhver udvidelse af et kørekort og ved første kørekort. Lægeattesten er ingen formsag mere og man kan afkræves urintest for at tjekke medicinforbrug og brug af “sjove” stoffer.

Førstehjælpskurset skal være et færdselsrelevant kursus og må ikke være mere end 12 måneder gammelt. Kurset er kun lovpligtigt, hvis du ikke har et kørekort i forvejen.

Personlig undervisning

På MCSKOLEN er du en værdsat kunde og elev. Undervisningen er personlig og tilrettelagt, så den både hjælper dig til at bestå. Og til at være en sikker og dygtig motorcyklist, når kortet er hjemme. Hos får du den bedst mulige forberedelse til, når du snart skal ud og køre helt alene. Når du er bestået, får du som gammel elev desuden en række fordele.

Gratis kurser

Oveni undervisningen til kørekort får du to gratis ekstrakurser:

1. Køb af MC. Muligheder og faldgruber. Teknik, jura, lån, forsikring, ny eller brugt.
  2. Køb af udstyr. Mest mulig sikkerhed for pengene. Hjelm, handsker, ørepropper, jakke, bukser, støvler, regnvejr, kørsel i sommerhede og ydersæsonerne.

Kurserne udbydes til alle nuværende og gamle elever fra sommeren 2018.

Reelle priser

Vi har ingen skjulte gebyrer eller sære, uventede udgifter. Alt er inklusiv: Baneleje, benzin, lån af hjelm, tøj og støvler, fri teori og alle undervisningsmaterialer. Det eneste, det koster dig ekstra er gebyrer til det offentlige, et pasfoto, en lægeerklæring og – hvis du ikke har kørekort i forvejen – et førstehjælpskursus.

OBS! Du behøver ikke selv melde dig til teori- og køreprøve hos kommunens borgerservice – det gør MCSKOLEN sammen med dig, når du har gennemført den nødvendige undervisning. Den service er selvfølgelig med i beløbet.

Oversigt

Intensivt kursus med prøve = 11.750 kr.

• Intensiv undervisning på små hold fra mandag til torsdag ugen efter
  • Teori med materialer, ubegrænset
  • Kravlegård med baneleje
  • 14 lektioner i trafik med kørsel ved prøven
  • Køreteknisk anlæg 5 lektioner
  • Køreprøven med banekørsel og baneleje
  • Ikke andre udgifter til skolen

Ekstra praktiske lektioner på 45 minutter koster 400 kr. alt inklusiv.

Okay! – jeg vil gerne kontaktes

MCSKOLENs mission er at gøre dig til en sikker, opmærksom og dygtig motorcyklist. Vi tilbyder meget andet end en kort og konkurrencedygtig vej til kørekortet.

MCSKOLEN giver altid det bedste grundlag for dit liv som motorcyklist. Vores priser er gennemskuelige og altid uden gebyrer.
MCSKOLEN & BILSKOLEN

Gentofte Station