Lovpakken – fang drømmen

For de fleste er motorcyklen en drøm. En drøm om frihed. Lysten til at mærke svingene, farten og maskinen. For nogle er MC’en praktisk, hurtig og daglig transport. For nogle er MC (også) en friheds- og fritidsfornøjelse.

For alle begynder det med kørekortet. På MCSKOLEN får du mere end undervisning. Du får et solidt grundlag at køre videre på, når kortet er hjemme. MCSKOLEN er det bedste grundlag for at svinge benet over din egen MC, trække koblingen, trykke på starteren, sætte i gear og gasse op.

10.500 kr.

Mere skal du ikke betale til MCSKOLEN for at tage kørekort til MC, hvis du køber “lovpakken”. Det kalder vi den, fordi den indeholder alt det, loven kræver af dig, inden du kan gå til teori- og køreprøve.

Personlig undervisning

På MCSKOLEN er du en værdsat kunde og elev. Undervisningen er personlig og tilrettelagt så den både hjælper dig til at bestå. Og til at være en sikker og dygtig motorcyklist, når kortet er hjemme og du skal ud og køre alene. Som gammel elev får du desuden en række fordele.

Reelle priser

Vi har ingen skjulte gebyrer eller sære, uventede udgifter. Alt er inklusiv: Baneleje, benzin, lån af hjelm, tøj og støvler, fri teori og alle undervisningsmaterialer. Det eneste, det koster dig ekstra er gebyrer til det offentlige, et pasfoto, en lægeerklæring og – hvis du ikke har kørekort i forvejen – et førstehjælpskursus.

OBS: Du behøver ikke selv melde dig til teori- og køreprøve hos kommunens borgerservice – det gør MCSKOLEN sammen med dig, når du har gennemført den nødvendige undervisning. Den service er selvfølgelig med i beløbet.

Oversigt

Lovpakke med prøven

• Teori med materialer, ubegrænset. Aften- eller eftermiddag.
  • Kravlegård med baneleje
  • 14 lektioner i trafik med kørsel ved prøven
  • Køreteknisk anlæg 5 lektioner
  • Køreprøven med banekørsel og baneleje
  • Ikke andre udgifter til skolen

= 10.500 kr.

Ekstra praktiske lektioner på 45 minutter koster 400 kr. alt inklusiv.

Fang drømmen

Ja da – jeg vil gerne kontaktes

MCSKOLENs mission er at gøre dig til en sikker, opmærksom og dygtig motorcyklist. Vi tilbyder meget andet end en kort og konkurrencedygtig vej til kørekortet.

MCSKOLEN giver altid det bedste grundlag for dit liv som motorcyklist. Vores priser er gennemskuelige og altid uden gebyrer.
MCSKOLEN & BILSKOLEN

Gentofte Station